Karta

Flyg till Bogotá

Information per mars 2018

Hitta billiga flyg till Bogotá

Använd Skyscanner för att hitta de bästa priserna på flyg till Bogotá. Är du flexibel med när du kan resa bör du prova vårt sökverktyg Hel Månad. På så sätt kan du ta reda på vilka dagar under en specifik månad som är mest prisvärda att flyga på, alternativt vilken månad på året som är billigast för att resa till Bogotá. Håll dig även uppdaterad på ditt utvalda flygs prisutveckling med hjälp av vår Prisagent. Genom att skapa en prisbevakning får du reda på när priset på ditt flyg till Bogotá går upp eller ner.

Flygplatser med direktflyg till Bogotá

Det finns i nuläget inga flygplatser i Sverige som har direktflyg till Bogotá.

Flygbolag som erbjuder flyg till Bogotá

Inga flygbolag erbjuder i nuläget direktflyg till Bogotá från Sverige. Ett flertal flygbolag har flyg till Bogotá med mellanlandning. Här finns en lista över flygbolag som flyger till Bogotá.

Ankomst till Bogotá

Flyg till Bogotá ankommer på El Dorados internationella flygplats. Flygplatsen ligger cirka en mil öster om centrala Bogotá. Det går att ta sig till och från flygplatsen med bussar eller taxi. Vill du heller ta dig fram på egen hand, kan du hyra en bil på Bogotás flygplats.

Bästa tiden att resa till Bogotá

Det bästa perioden att besöka Bogotá anses vara mellan december och mars.

Vädret i Bogotá

Bogotá har ett subtropiskt höglandsklimat med en årlig genomsnittstemperatur på 14,5 grader. Den varmaste månaden är mars med temperaturer på drygt 20 grader. De regnigaste månaderna i Bogotá är april,maj och september till november.

Saker att se och göra i Bogotá

Colombias huvudstad är en spännande destination med många sevärdheter och fantastiska restauranger. Bland de mest populära besöksmålen i Bogotá finns Gold Museum, Bolivar Square och Colombian National Museum. Stadens botaniska trädgård och nöjesparken Salitre Mágico är några andra måsten i Bogotá.

Läs mer

Resa till Colombia: 5 platser du måste besöka

Hotell i Bogotá

Med Skyscanner kan du även jämföra och söka efter hotell i Bogotá.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Bogotá

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.