Vissa hyrföretag tar extra betalt om föraren är under 25. Denna avgift betalas normalt när du hämtar bilen. Olika platser kan ha olika åldersrestriktioner. Ta reda på vad som gäller på hyrföretagets webbplats innan du bokar.

Hyrbil Bukarest Otopeni Flygplats

Hyrbil Bukarest flygplats

Att hyra bil i Bukarest kan vara en bra idé eftersom det finns mycket att se i och runt omkring Rumäniens huvudstad. Denna lite bortglömda pärla med ett rikt kulturarv, mycket historia och ett svindlande partyliv. Vill du göra det enkelt för dig, så kan du använda dig av Skyscanner sökmotor, där du fyller i var du vill hyra bil, klickar på sök och får fram biluthyrningsföretag på Bukarest flygplats.

Företag som erbjuder biluthyrning på Bukarests flygplats

Det finns många biluthyrare på flygplatsen, såsom Avis, Budget och Europcar. Deras uthyrningsdiskar ligger i passagerarkorridoren mellan ankomst-och avgångsterminalen.

De har lite olika öppethållningstider:

  • Avis öppettider på Bukarest flygplats:Alla dagar kl. 07.00-02.00.
  • Budgets öppettider på Bukarests flygplats:Alla dagar kl. 07.00-02.00
  • Europcar öppettider på Bukarests flygplats:Alla dagar kl. 09.00-20.00.

Att köra från Bukarests flygplats


När du hämtat din hyrbil på Bukarest flygplats tar du vägen DN1 för att ta dig till Bukarests centrum som ligger cirka 17 kilometer från flygplatsen. När du kör bil i Bukarest och dess närområden gäller det att ta plats och inte låta alla andra bestämma för det är så alla andra gör. Det finns inte heller så många trafikljus att följa. Se upp för övergångsställena eftersom de inte är så väl utmärkta. Och se till att undvika centrum och ringvägarna runt omkring staden under rusningstrafiken. Trafikköerna kan vara galet långa.

Läs mer om Topp 13 saker att göra i Rumänien.

Viktig information för dig som ska hyra bil i Bukarest

Du måste ha haft körkort i minst ett år och vara åtminstone 21 år gammal för att få hyra bil i Bukarest. När det är tid för att hämta din hyrbil på Bukarests flygplats ta med giltigt körkort, pass eller id-kort och kreditkort. Detta för att kunna betala hyrbilsförsäkring och deposition. Ett annat bra tips är att kontrollera vad som ingår i försäkringen och vad din självrisk ligger på. Detta för att de olika biluthyrarna har lite olika regler.

Flyg och hotell för din resa till Bukarest

Visste du att du även, förutom att hitta billiga hyrbilar, kan jämföra priset på flyg till och från Bukarest med Skyscanner sökmotor och hitta billiga hotell i Bukarest.

Hyra bil med Skyscanner

Skyscanner är en oberoende resesökmotor som hjälper dig att hitta det bästa priset på biluthyrning. Vi söker efter billiga hyrbilar på tusentals destinationer och jämför alla ledande leverantörer, inklusive Hertz och Avis. När du har hittat erbjudandet som du är intresserad av skickar vi dig vidare till hyrbilsföretaget där du slutför din bokning. Att boka hyrbil med Skyscanner är helt gratis – vi lägger aldrig till några extra avgifter.

Boka din hyrbil i appen

Med Skyscanners smarta reseapp kan du boka biluthyrning, flyg och hotell direkt i mobilen. Vår jämförelse av hyrbilar inkluderar allt från minibussar till cabriolet och du kan därför vara säker på att hitta ett fordon som passar just dig. Vår app finns för både iOS och Android och har redan över 70 miljoner nedladdningar. Ladda ned nu och börja söka efter en hyrbil till din nästa resa!

Hitta en hyrbil som passar dig

Oavsett om du är ute efter att hyra bil i Alicante eller i Malaga, hjälper Skyscanner dig att hitta en billig hyrbil utifrån dina preferenser. Du kan bland annat filtrera dina sökresultat efter biltyp, egenskaper, bränslepolicy samt växellåda. När du bokar biluthyrning med Skyscanner kan du även ta del av andra resenärers betyg för samtliga hyrbilsleverantörer.