Vissa hyrföretag tar extra betalt om föraren är under 25. Denna avgift betalas normalt när du hämtar bilen. Olika platser kan ha olika åldersrestriktioner. Ta reda på vad som gäller på hyrföretagets webbplats innan du bokar.

Hyrbil Bukarest Otopeni Flygplats

Alamo
Sixt
Europcar
Enterprise
Hertz
Avis

Hyrbil Bukarest flygplats

Att hyra bil i Bukarest kan vara en bra idé eftersom det finns mycket att se i och runt omkring Rumäniens huvudstad. Denna lite bortglömda pärla med ett rikt kulturarv, mycket historia och ett svindlande partyliv. Vill du göra det enkelt för dig, så kan du använda dig av Skyscanner sökmotor, där du fyller i var du vill hyra bil, klickar på sök och får fram biluthyrningsföretag på Bukarest flygplats.

Företag som erbjuder biluthyrning på Bukarests flygplats

Det finns många biluthyrare på flygplatsen, såsom Avis, Budget och Europcar. Deras uthyrningsdiskar ligger i passagerarkorridoren mellan ankomst-och avgångsterminalen.

De har lite olika öppethållningstider:

  • Avis öppettider på Bukarest flygplats:Alla dagar kl. 07.00-02.00.
  • Budgets öppettider på Bukarests flygplats:Alla dagar kl. 07.00-02.00
  • Europcar öppettider på Bukarests flygplats:Alla dagar kl. 09.00-20.00.

Att köra från Bukarests flygplats

När du hämtat din hyrbil på Bukarest flygplats tar du vägen DN1 för att ta dig till Bukarests centrum som ligger cirka 17 kilometer från flygplatsen. När du kör bil i Bukarest och dess närområden gäller det att ta plats och inte låta alla andra bestämma för det är så alla andra gör. Det finns inte heller så många trafikljus att följa. Se upp för övergångsställena eftersom de inte är så väl utmärkta. Och se till att undvika centrum och ringvägarna runt omkring staden under rusningstrafiken. Trafikköerna kan vara galet långa.

Läs mer om Topp 13 saker att göra i Rumänien.

Viktig information för dig som ska hyra bil i Bukarest

Du måste ha haft körkort i minst ett år och vara åtminstone 21 år gammal för att få hyra bil i Bukarest. När det är tid för att hämta din hyrbil på Bukarests flygplats ta med giltigt körkort, pass eller id-kort och kreditkort. Detta för att kunna betala hyrbilsförsäkring och deposition. Ett annat bra tips är att kontrollera vad som ingår i försäkringen och vad din självrisk ligger på. Detta för att de olika biluthyrarna har lite olika regler.

Flyg och hotell för din resa till Bukarest

Visste du att du även, förutom att hitta billiga hyrbilar, kan jämföra priset på flyg till och från Bukarest med Skyscanner sökmotor och hitta billiga hotell i Bukarest.

Hyra bil med Skyscanner

Välkommen till Skyscanners breda hyrbilssökning. Vi söker på hundratals destinationer och jämför tusentals hyrbilar för att hjälpa dig att hitta den perfekta bilen till ett lågt pris. Vi hjälper dig att göra resan så billig som möjligt, så att du kan köra iväg med ett leende på läpparna. Slå följe med oss på vägen.

Jämför hyrbilar gratis

Skyscanner hjälper dig att hitta några av de billigaste hyrbilarna på nätet. När du har hittat den hyrbil som är rätt för dig omdirigerar vi dig direkt till biluthyraren, där du kan göra din bokning. Eftersom vi aldrig tar ut någon kommission får du alltid det bästa priset.

Sök med Skyscanner

Behöver du hyra bil? Då har du kommit rätt – vart du än vill resa och vilken bil du än behöver kan vi hjälpa till. Du behöver bara ange din destination samt datum för upphämtning och återlämning så visar vi alla erbjudanden från de populäraste biluthyrarna, så att du kan jämföra och boka en bil på bara några sekunder.

*Detta är ett uppskattat pris som visas för att hjälpa dig välja bland de många alternativen. Dagens pris baseras på genomsnittet av de lägsta priserna som hittats på Skyscanner under var och en av de senaste 15 dagarna.