Hyrbil Jersey Flygplats

Vissa hyrföretag tar extra betalt om föraren är under 25. Denna avgift betalas normalt när du hämtar bilen. Olika platser kan ha olika åldersrestriktioner. Ta reda på vad som gäller på hyrföretagets webbplats innan du bokar.

###Biluthyrning i Jersey Den här informationen är aktuell i augusti 2015

Hyr en bil på Jerseys flygplats och gör dig redo att utforska denna vackra ö utanför Englands sydöstra kust och Frankrikes nordvästra kust. Detta är ett semesterparadis. ###Här kan du hyra bil på flygplatsen Alla biluthyrningsdiskar hittar du i ankomsthallen på flygplatsen. Men eftersom Jersey är väldigt populärt på sommaren kan du då även hitta några uthyrningsdiskar vid bagagebanden. De populäraste företagen på plats är Alamo, Avis, Budget, Thrifty, National, Enterprize och Hertz. ###Trafiken på Jersey Det existerar nästan inte några trafikproblem på Jersey. De som kör är artiga i trafiken och du kan både fokusera på körningen och på de vackra omgivningarna. Och det finns inte heller några vägtullar. Ett annat plus.
Det enda du behöver tänka på är att vägarna är ganska smala och de böjer sig hit och dit mellan gårdar och åkrar. Den högsta hastighetsbegränsningen på ön är 60 km/h. För att använda några av parkeringsplatserna behöver du köpa ett kort för car parks som du får tag på postkontoret eller i affärer men inte i själva garaget. Och dessa parkeringsplatser accepterar inte kort eller kontanter att betala med. ###Platser värda att köra till i närheten: JERSEY WAR TUNNEL
Detta är ett berörande museum som i detalj berättar om den fem år långa nazistockupationen och om Hitlers planer att göra kanalöarna till ogenomträngliga fort.
Hur du hittar hit: Tunnlarna ligger vid Les Charrieres Malorey. Kör västerut från St Helier till väg A1 tills du ser en skylt mot väg A10, svänger av där och följer skyltarna mot tunnlarna.

PLEMONT BEACH
Detta är stranden där lokalinvånarna hänger, simmar och surfar. Här finns till och med ett vattenfall. Kolla tiderna för ebb och flod. Det är otroligt vackert här men du vill inte bli fast över natten.
Hur du hittar hit: Från St Helier kör västerut runt kusten på väg A1 och A2, innan du svänger av på A11 norrut. Sväng sedan av till vänster på väg B68 och vidare på väg A12. Till sist, ta väg B55 mot stranden. Bilturen är ungefär bara cirka 14 kilometer lång.

MONT ORGUEIL CASTLE
Detta är Jerseys mest berömda landmärke. Slottet är från 1200-talet och det byggdes för att försvara ön mot fransmännen när kung John förlorade kontrollen över Normandie till kung Philip av Frankrike.
Hur du hittar hit: Slottet, beläget i Gorey, ligger bara ungefär en halvtimme från St Helier. Kör österut från staden och på väg A7, sväng sedan till höger på väg B30 och ta sedan B28 och sedan B70.

BATTLE OF FLOWERS MUSEUM
Kanske lite bizarrt, men detta museum visar upp enorma skulpturer av djur som är helt intäckta i vilda blommor, vilket inte är så vanligt, måste du väl erkänna.
Hur du hittar hit: Museet ligger i St Quen, ungefär en 20 minuters körning från St Helier. Kör västerut längs kusten på väg A1 sedan på A2 innan du tar A11 norrut. Sväng av till vänster till B68 och sedan till höger på A12. Till sist fortsätt på väg B64 och följ skyltarna mot museet.

Alamo
Sixt
Europcar
Enterprise
Hertz
Avis

Hyra bil med Skyscanner

Välkommen till Skyscanners breda hyrbilssökning. Vi söker på hundratals destinationer och jämför tusentals hyrbilar för att hjälpa dig att hitta den perfekta bilen till ett lågt pris. Vi hjälper dig att göra resan så billig som möjligt, så att du kan köra iväg med ett leende på läpparna. Slå följe med oss på vägen.

Jämför hyrbilar gratis

Skyscanner hjälper dig att hitta några av de billigaste hyrbilarna på nätet. När du har hittat den hyrbil som är rätt för dig omdirigerar vi dig direkt till biluthyraren, där du kan göra din bokning. Eftersom vi aldrig tar ut någon kommission får du alltid det bästa priset.

Sök med Skyscanner

Behöver du hyra bil? Då har du kommit rätt – vart du än vill resa och vilken bil du än behöver kan vi hjälpa till. Du behöver bara ange din destination samt datum för upphämtning och återlämning så visar vi alla erbjudanden från de populäraste biluthyrarna, så att du kan jämföra och boka en bil på bara några sekunder.

*Detta är ett uppskattat pris som visas för att hjälpa dig välja bland de många alternativen. Dagens pris baseras på genomsnittet av de lägsta priserna som hittats på Skyscanner under var och en av de senaste 15 dagarna.