Provo

26 jan. 202027 jan. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Provo inkluderar Creekside Cabin, Provo Temple View Apartment With Rooftop Deck and Gym Access och Best Western Plus Provo University Inn baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Provo genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Provo

från 1 307 SEK
från 1 325 SEK
från 3 425 SEK

Vad säger resenärer om Provo?

9,8
Historieälskare
9,8
Friluftsmänniskor
9,8
Äventyrsresenärer
7,4
Andliga sökare
Medlemmars omdömen (17)
Rachel
RachelSan Francisco
2015-05-27

Provo är en ganska genomsnittliga utseende stad, lånat skönhet genom sin inställning vid foten av Wasatch Range. Det centrala området har några historiska charm medan närvaron av Brigham Young University och dess 30.000 studenter ger lyster. Den största attraktionen är dock Provo tillgång till utomhus. Vandring, cykling och fiske är alla viktiga aktiviteter här och flera förstklassiga skidorter är en enkel bilresa bort.

viajeglobal
viajeglobalFlorianópolis
2017-01-06

En av de viktigaste städerna i Utah, hem för BYU och massor av studenter. Trevlig enhet om du befinner dig i Park City. Fin skidåkning i Sundance-området. Provo har mycket att erbjuda.

David Eastin
David EastinSantander
2017-01-06

Vyerna som tillhandahålls från de flesta delar av Provo göra denna stad bättre än det faktiskt är. Det är en college stad (BYU / UVU) som har en hel del berg getaways rätt i närheten. Undergången är att det inte finns mycket att göra här.

Harry Surya
Harry SuryaSalt Lake City
2017-01-06

trevlig plats träffas tilld av gamla vänner som jag växte upp i mitt liv,

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är januari, med ett genomsnitt på 632 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Provo är februari, med ett genomsnitt på 3 629 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i januari förra året var 1 685 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Provo är den förväntade genomsnittstemperaturen i januari −0,8 °C/30,5 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 35,0 °C/95,0 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −6,1 °C/21,0 °F.
Närmaste flygplatsen för Provo är Provo (PVU) (5,68 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Salt Lake City (68,29 km)

Planera en resa till USA