Phoenix

27 sep. 201928 sep. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Phoenix inkluderar Pointe Hilton Tapatio Cliffs Resort, JW Marriott Phoenix Desert Ridge Resort Spa och Embassy Suites By Hilton Phoenix Biltmore baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Phoenix genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Phoenix

från 944 SEK
från 1 477 SEK
från 2 373 SEK

Vad säger resenärer om Phoenix?

9,8
Äventyrsresenärer
9,6
Friluftsmänniskor
9,5
Familjeresenärer
8,4
Nattuggla
7,0
Matälskare
Medlemmars omdömen (221)
ZGal
ZGalPhiladelphia
2016-05-01

Jag nabbed en praktikplats i Phoenix förra sommaren, och bodde här i 12 veckor. Problemet med Phoenix (från öst-Coaster perspektiv), är att det finns ett centrum, men det finns ingen vitalitet. Om du letar efter vissa nattliv på detta område, gå till Scottsdale. Inte ens tycker om att använda kollektivtrafiken här. Ja, spårväg trevligare än de flesta former av kollektivtrafik i städer runt om i USA, men eftersom det egentligen inte stannar vid alla stora attraktioner, det är inte idealiskt för dem som verkligen vill utforska staden. Du måste ha en bil.

Harold
HaroldBrooklyn
2016-04-30

Inte den mest intressanta eller sofistikerad stad, men vädret är fint och det är en lätt plats att njuta av lite tid vid poolen. En bra startpunkt för att utforska Sedona eller Grand Canyon. Scottsdale är bättre om du vill någonstans lite mer exklusiva.

Sarah L
Sarah LEdmonton
2014-12-23

• Matt Big frukost - Hörnet av Garfield och First Street (centrum), Phoenix, http://www.mattsbigbreakfast.com/

Stephen H
Stephen HSun City
2014-09-27

Tempe Lake centrum. Bra restauranger, vandring, cykling området, intill spårväg. Du kan hyra små båtar och gå ut på sjön. Mycket avkopplande och theres en välfylld Mall bara en mil bort.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är september, med ett genomsnitt på 908 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Phoenix är mars, med ett genomsnitt på 1 949 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i september förra året var 1 017 SEK per natt. Det är 24 % lägre än det genomsnittliga priset 1 270 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Phoenix är den förväntade genomsnittstemperaturen i september 31,7 °C/89,1 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 41,9 °C/107,4 °F. Den kallaste månaden är december, med en genomsnittstemperatur på 6,5 °C/43,7 °F.
Närmaste flygplatsen för Phoenix är Phoenix Sky Harbor (PHX) (6,02 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Phoenix-Mesa Gateway (41,88 km)

Planera en resa till USA