Juneau

27 okt. 201928 okt. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Juneau inkluderar Glacier Guest Room, Kelli Creek Cottage och Bungalowen - på väg Till Glaciären! baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Juneau genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Juneau

från 1 163 SEK

Vad säger resenärer om Juneau?

9,8
Friluftsmänniskor
9,6
Äventyrsresenärer
7,5
Familjeresenärer
5,6
Backpackers
Medlemmars omdömen (42)
Leigh Virkus
Leigh VirkusPittsford
2017-09-17

Vi besökte Juneau som den första porten i vår Alaska Inre Passage kryssning. När vi närmade sig staden, var min första reaktion "Var är resten av det"? Jag väntade en state capitol att erbjuda mer .... Kanske åtminstone en hög byggnad? Även om jag inte skulle göra en särskild resa till Juneau, är det bra som en del av en större turné. Det centrala är gångbar och erbjuder skyltar lära dig om historia i området. Juneau ligger nära den berömda Mendenhall Glacier, även i populära Alaska kryssningar.

Yvonne Brett
Yvonne BrettSan Diego
2015-09-03

Juneau är en stor liten stad! Om du är på ett kryssningsfartyg, kommer det säkert vara en av dina slutar. Det finns mycket att göra och se här: söta små butiker, Red Dog Saloon, Mendenhall Glacier, Rainforest Garden, ziplining, hundspann, etc. Vi hade en underbar tid!

Robin Lampert
Robin Lampert
2015-08-01

Jag fångade en Orcaval som han hoppade inte långt från vår utflykt Alaska bör vara nummer ett på någons hink lista. Landskapet är underbara och kryssningen var fantastiskt på Seven Seas Navigator. Det fanns även en naturforskare ombord som vi kunde lyssna på när vi kom och vänster potten. Boka nu.

Jin Yoo-Kim
Jin Yoo-KimGreater Los Angeles
2012-12-05

en av våra slutar på vår Alaska cruise på prinsessan. bra shopping, och vi fick se så mycket vilda djur, hela motorvägen är avsats. VAD! människor och djur som lever i harmoni? Vi fick se en mamma björn och en baby björn, vissa totempålar, örnar, rådjur och en heckuva mycket lax, stereotypt simmar uppströms.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är januari, med ett genomsnitt på 1 213 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Juneau är juli, med ett genomsnitt på 2 013 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i oktober förra året var 1 300 SEK per natt. Det är 13 % lägre än det genomsnittliga priset 1 477 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Juneau är den förväntade genomsnittstemperaturen i oktober 5,9 °C/42,7 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 18,7 °C/65,7 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −6,5 °C/20,3 °F.
Närmaste flygplatsen för Juneau är Juneau (JNU) (10,84 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Excursion Inlet (61,37 km) Hoonah (61,93 km) Tenakee Springs (74,33 km)

Planera en resa till USA