Odessa

29 jan. 202030 jan. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Odessa inkluderar Premier Geneva Hotel, Il Decameron Luxury Design Hotel och M1 Club Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Odessa genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Odessa

från 273 SEK
från 379 SEK
från 608 SEK

Vad säger resenärer om Odessa?

9,8
Nattuggla
9,2
Historieälskare
8,9
Backpackers
8,7
Konst & Designälskare
8,4
Matälskare
Medlemmars omdömen (78)
Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
2014-03-16

Odessa ställning vid Svarta havet har definierat sin roll som kommersiell hamn, en lättroad badort och en exotisk flykt för fd ryska imperiet, tidigare Sovjetunionen och nu Ukraina. De breda alléer och arkitektoniska blandning av barock, Art Nouveau, och andra stilar låna staden en främmande känsla. Odessites skiljer sig från resten av ukrainare. De flesta identifiera sig med sin stad först, innan landet. Även om det känns äldre, Odessa historia går bara tillbaka några 200 år. I sitt förflutna, möjligheter och avslappnad lagar lockade en varierad blandning av etniska grupper och religioner. Idag är staden majoriteten rysktalande. Det finns några bra museer, monument och stränder runt staden, men det verkliga dra av Odessa är helt enkelt längsmed breda avenyer, sitter i parker, känner av havsbris, njuta essensen av staden och dess invånare.

Branden Nettles
Branden NettlesByron
2017-01-06

Odessa var stor, jag hade en utmärkt tid där. All mat som jag åt det var fantastiskt. Gatorna var smutsigt och trasslat sedan brinner inte vad jag var van vid, plus detta var min första riktiga erfarenhet ut ur landet. Hytten tjänsten är utmärkt de är där blixt. Jag togs tillbaka när jag gick att bada i Svarta havet, när jag var tvungen att betala för att gå till stranden. Jag var tvungen att bokstavligen betala för allt handduk, stol och att simma. Sedan igen jag användes till något annat. Över en allt jag hade en riktigt bra tid där och klubbarna är häpnadsväckande ..

Leigh Virkus
Leigh VirkusPittsford
2017-01-06

Detta är en oväntad juvel vid Svarta havet. Staden har en mycket parisisk stil. Det är lätt att gå runt efter att erövra de Potemkin Steps (Primorsky trappor). Vädret var unseasonably kallt under vårt besök - kall luft från Sibirien men det var fortfarande värt att vara där och vi skulle vilja komma tillbaka för att besöka längre.

Chad Phares
Chad PharesLayton
2017-01-06

Jag älskade Odessa. Det är en pittoresk stad är mycket gångbar och innehåller en hel del intressanta saker att se och göra. Kullerstensgatorna lyser upp på kvällen, vilket ger staden en festlig stämning som helst på året. Jag var där i September och det kändes som jul. Den fina Odessa är de talar ryska det - inte ukrainska, så det var sätt lättare för mig att kommunicera.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är april, med ett genomsnitt på 347 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Odessa är augusti, med ett genomsnitt på 546 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i januari förra året var 422 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Odessa är den förväntade genomsnittstemperaturen i januari −0,7 °C/30,7 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 28,3 °C/82,9 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −3,8 °C/25,2 °F.
Närmaste flygplatsen för Odessa är Odessa Central (ODS) (6,84 km).

Planera en resa till Ukraina