Bursa

22 sep. 201923 sep. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Bursa inkluderar Torun Hotel Bursa, Bursa Madi Hotel och Marigold Thermal & Spa Hotel Bursa baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Bursa genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Bursa

från 433 SEK
från 505 SEK
från 721 SEK

Vad säger resenärer om Bursa?

9,8
Historieälskare
9,8
Matälskare
7,4
Andliga sökare
Medlemmars omdömen (23)
Rich Carriero
Rich CarrieroLongmont
2017-01-06

Bursa var det ursprungliga kapitalet i det ottomanska riket efter turkarna fångade det under medeltiden. Här de första sultan styrde och begravdes. Många av moskéer och gravar datum till den tiden. Idag turkarna hänvisar till staden som "Yesil Bursa" (Grön Bursa) för att hedra både islam och stadens cool, grön klimat.

r r
r r
2013-03-09

mycket vacker plats. Vädret är fantastiskt och naturliga sevärdheter är andfådd.

Baxter Jackson
Baxter JacksonNizwa
2012-12-26

Bursa är porten till Uludag, en av Turkiets främsta skidorter. Själva staden är den fjärde största i Turkiet och som sådan har sin biljett andel av städernas utbredning men trots tillkomsten av moderna charm Osmanska riket spill genom sprickorna med suggestiva basarer, hammans, räcken och moskéer som påminner dig om var du är.

Mary Godsey
Mary GodseySan Diego
2017-01-06

Jag kan inte glömma denna plats på grund av dess skönhet becsause det är som en berg / kullar typ av plats. Under vintern, när du reser till Bursa, är så tät dimma, kan du ha klaustrofobi. Jag blev rädd att jag nästan svimmade på grund av klaustrofobi. Men det så så vackert.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 553 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Bursa är augusti, med ett genomsnitt på 961 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i september förra året var 577 SEK per natt. Det är 23 % lägre än det genomsnittliga priset 713 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Bursa är den förväntade genomsnittstemperaturen i september 20,3 °C/68,5 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 32,0 °C/89,6 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −0,8 °C/30,6 °F.
Närmaste flygplatsen för Bursa är Bursa (BTZ) (7,54 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Bursa (41,41 km)

Planera en resa till Turkiet