Bodrum

22 sep. 201923 sep. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Bodrum inkluderar Mandarin Resort & Spa, M Suite Butik Apart Hotel och Ramada Resort Bodrum baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Bodrum genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Bodrum

från 492 SEK
från 792 SEK
från 1 409 SEK

Vad säger resenärer om Bodrum?

9,8
Familjeresenärer
9,4
Friluftsmänniskor
9,2
Historieälskare
8,6
Matälskare
7,5
Miljöresenärer
Medlemmars omdömen (60)
Beth T
Beth TIstanbul
2015-01-02

En stor stad med en varierad atmosfär. Turism i kombination med den lokala kulturen i kombination med forntida historia i kombination med fantastisk natur i den omgivande halvön och vikar.

Rich Carriero
Rich CarrieroLongmont
2017-04-11

Bodrum erövrades av Alexander den store och är hem till ruinerna av en av världens sju underverk. Utöver att det är underbara. Det sitter rätt på Egeiska mittemot den grekiska ön Kos. Den enda nackdelen är att det är så populär bland turister att staden ges över en bit att ostliknande nattklubbar och generiska mat.

AndrewDThorpe
AndrewDThorpeHalifax
2017-01-06

Staden som Bodrum halvön tar sitt namn. Bodrum är en elegant, kosmopolitisk stad som är lika bekväm som en hem till trendiga segling typer med det betydande Marina och Yacht Club; oberoende resenärer med ett stort antal små hotell och vandrarhem, och ett antal stora all inclusive vid havet hotell för europeiska paketet semesterfirare. De andra städerna på handling halvön som sovsalar för den största staden, som Bodrum själv inte har mycket av en strand. Unga i sinnet tenderar att stanna i Gumbet, som ligger väster om Bodrum, medan Bitez är för dem som söker en lugnare takt. Den allestädes närvarande Dolmus (delad minibuss) gör att komma runt halvön tämligen snabbt och enkelt.

Erris
ErrisLondon
2012-11-06

Bodrum har fantastiska marknader. Du kan köpa vad som helst julklappar du vill från stora till bizaar. Det har massor av marknader, kan du också köpa smycken och handväskor till ett rabatterat pris. mycket bra för flickvän eller mamma presenterar Var beredd att pruta för dem, pruta pruta!

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 372 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Bodrum är juli, med ett genomsnitt på 971 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i september förra året var 432 SEK per natt. Det är 31 % lägre än det genomsnittliga priset 567 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Bodrum är den förväntade genomsnittstemperaturen i september 23,8 °C/74,8 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 33,3 °C/91,9 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 6,7 °C/44,1 °F.
Närmaste flygplatsen för Bodrum är Bodrum (BJV) (32,75 km).

Planera en resa till Turkiet