Bingöl

26 feb. 202027 feb. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Bingöl inkluderar Berka Rezidans & Apart, Binkap Termal Otel och Karakocan Hanedan Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Bingöl genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Bingöl

från 458 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är mars, med ett genomsnitt på 254 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Bingöl är maj, med ett genomsnitt på 585 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i februari förra året var 318 SEK per natt. Det är 18 % lägre än det genomsnittliga priset 379 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Bingöl är den förväntade genomsnittstemperaturen i februari −1,8 °C/28,9 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 31,9 °C/89,4 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −8,1 °C/17,4 °F.
Närmaste flygplatsen för Bingöl är Bingöl (BGG) (8,71 km).

Planera en resa till Turkiet

I och omkring Bingöl