Arusha

12 dec. 201913 dec. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Arusha inkluderar Arusha Backpackers Hotel, Kibo Palace Hotel och Four Points by Sheraton Arusha, The Arusha Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Arusha genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Arusha

från 641 SEK
från 1 250 SEK
från 1 965 SEK

Vad säger resenärer om Arusha?

9,8
Friluftsmänniskor
7,9
Äventyrsresenärer
7,4
Backpackers
6,1
Historieälskare
6,1
Affärsresenärer
Medlemmars omdömen (17)
Netta Drimer
Netta DrimerTel Aviv
2014-11-14

Det finns inte mycket att se i Arusha, men de flesta turister börjar sin resa här. Jag är inte säker på hur säkert det är att bara promenera på gatorna utan en lokal guide men jag skulle inte prova det själv. Den lokala flygplatsen ser ut som en liten busstation och det är svårt att förstå att detta är den viktigaste landningspunkt till alla turister som kommer att besöka området.

Matthias Hagemann
Matthias HagemannStuttgart
2013-11-29

Inget gratisprogrammen särskilt men bara en trevlig plats, bra barer och naturligtvis startpunkt för resor till Serengeti och Ngorongoro

Baxter Jackson
Baxter JacksonNizwa
2017-01-06

Om du är nere för att få din Serengeti safari på, eller planerar att ägna sig åt dina Ernest Hemingway fantasier genom stigande till snön på Kilimanjaro, alla vägar leder till Arusha. Att hitta en guide eller en researrangör som hjälper dig är strikt "hakuna matata". Att få en bra affär är en annan historia. En insider tips - runda upp andra intressenter innan du börjar prata siffror med en Safari Outfitter. Oh ja, och undvika skuggorna på natten, det är en djungel där ute!

Scott Kennedy
Scott Kennedy
2017-01-06

Arusha är en stor liten stad. Med en blandning av moderna bekvämligheter och äkta Afrika detta är den idealiska platsen att basera själv både safari och Kilimanjaro äventyr.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är augusti, med ett genomsnitt på 410 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Arusha är juli, med ett genomsnitt på 572 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i december förra året var 473 SEK per natt. Det är 3 % högre än det genomsnittliga priset 456 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Arusha är den förväntade genomsnittstemperaturen i december 15,0 °C/58,9 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis oktober med en genomsnittstemperatur på 20,1 °C/68,2 °F. Den kallaste månaden är augusti, med en genomsnittstemperatur på 10,0 °C/50,0 °F.
Närmaste flygplatsen för Arusha är Arusha (ARK) (0,00 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Kilimanjaro (43,19 km)

Planera en resa till Tanzania