Yangyang

29 juli 201930 juli 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Yangyang inkluderar Naksan Beach Hotel, With U Hotel & Guesthouse och Seorak Pension baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Yangyang genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Yangyang

från 1 414 SEK
från 1 749 SEK
från 2 781 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 681 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Yangyang är augusti, med ett genomsnitt på 1 256 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i juli förra året var 845 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Yangyang är den förväntade genomsnittstemperaturen i juli 24,8 °C/76,6 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 29,7 °C/85,5 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −9,6 °C/14,7 °F.
Närmaste flygplatsen för Yangyang är Yangyang (YNY) (4,66 km).

Planera en resa till Sydkorea