Jämför och spara på hotell i Växjö

Tyvärr, Vi stöder inte vistelser längre än 30 nätter.

Utforska vår karta för att hitta ditt perfekta hotell i Växjö

Använd vår karta för att hitta hotell nära Växjö eller sevärdheter som du vill besöka.

Populära hotell i Växjö. Läs gästernas omdömen

Känn dig säker på att du har bokat den perfekta vistelsen. Läs riktiga gästomdömen innan du bokar.

Se fler hotell

Hotell i Växjö - jämför billiga hotell i Växjö

Europas grönaste stad Växjö är omgiven av sjöar och natursköna områden. Växjö, som ligger i hjärtat av Småland, är en stad som lockar både friluftsmänniskor, kulturfantaster och idrottsmän, de sistnämnda tack vare stadens många framgångsrika idrottslag och fina arenor. Det finns ett 20-tal hotell i Växjö att välja bland.

Var ska man bo i Växjö?

Växjö centrum

Majoriteten av alla hotell i Växjö ligger i stadens centrala delar. Här finns allt från pampiga och imponerande hotell till bra belägna och mycket prisvärda boendealternativ för affärsresenären. Från de flesta hotellen i Växjö har du gångavstånd till många av stadens sevärdheter och besöksmåsten, däribland Sveriges glasmuseum, Linnéparken och Utvandrarnas hus. Majoriteten av Växjös hotell är tre- eller fyrstjärniga.

Att göra i Växjö

Växjö domkyrka, Kronobergs slott och Linnéparken hör till några av Växjös populäraste besöksmål. Även Smålands museum, Helgasjön och ruinen Bergkvara är populära sevärdheter. Växjö är också känt för Glasriket, Huseby och natursköna Åsnen som bjuder på fiskemöjligheter och ett härligt naturliv. Den 27 mil långa Sydostleden mellan Växjö och Simrishamn är också ett populärt dragplåster.

Flyg till Växjö

Hitta flyg till Växjö. 

Informationen på sidan är från juni 2017.