Vadstena

20 juni 201921 juni 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Vadstena inkluderar Elite Stora Hotellet Linköping, Scandic Linköping City och STF Stocklycke Omberg baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Vadstena genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Vadstena

från 625 SEK
från 722 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 890 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Vadstena är juni, med ett genomsnitt på 1 299 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i juni förra året var 1 227 SEK per natt. Det är 9 % högre än det genomsnittliga priset 1 105 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Vadstena är den förväntade genomsnittstemperaturen i juni 14,7 °C/58,4 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 21,1 °C/70,0 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på −4,4 °C/24,1 °F.
Närmaste flygplatsen för Vadstena är Linköping City (LPI) (46,24 km).

Planera en resa till Sverige