Örebro

2 sep. 20193 sep. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Örebro inkluderar Hotell Göta, Clarion Collection Hotel Borgen och Elite Stora Hotellet Örebro baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Örebro genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Örebro

från 1 054 SEK
från 1 184 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är januari, med ett genomsnitt på 860 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Örebro är september, med ett genomsnitt på 966 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i augusti förra året var 954 SEK per natt. Det är 2 % högre än det genomsnittliga priset 934 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Örebro är den förväntade genomsnittstemperaturen i augusti 15,6 °C/60,1 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 21,7 °C/71,1 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på −5,2 °C/22,6 °F.
Närmaste flygplatsen för Örebro är Örebro (ORB) (11,50 km).

Planera en resa till Sverige