Ulan-Ude

24 mars 201925 mars 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Ulan-Ude inkluderar Hostel U-CITY baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Ulan-Ude genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Ulan-Ude

från 3 095 SEK
från 6 091 SEK

Vad säger resenärer om Ulan-Ude?

9,8
Friluftsmänniskor
9,8
Backpackers
7,7
Historieälskare
7,5
Familjeresenärer
Medlemmars omdömen (3)
Kelly Paras
Kelly ParasWashington
2015-10-17

Om du tar de transmanchuriska eller trans mongoliska järnvägslinjer i stället för den traditionella trans mongoliska hela vägen till Vladivostok, då Ulan-Ude kommer att vara en av dina sista stopp i Ryssland. Och i själva verket känns det inte mycket som Ryssland alls - det har en enorm asiatiska och mongoliska inflytande och det finns buddhistiska tempel i hela staden. Det är också hem till den största byst av Lenin i världen!

Deborah
DeborahKuala Lumpur
2015-09-15

Ulan Ude, är en avslappnad stad och befolkningen består av främst burjater, ett asiatiskt snygga människor med små mandelformade ögon som övergav sin nomadiska livsstil och antagit en enkel jordbruks liv i Sibirien. Den jättelika monument chef för Lenin sitter i centrum av stadens torg, som väger 12 ton - en skarp påminnelse om landets historia.

Mike
MikeHaifa
2012-07-11

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är december, med ett genomsnitt på 245 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Ulan-Ude är juli, med ett genomsnitt på 294 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i mars förra året var 257 SEK per natt. Det är 2 % lägre än det genomsnittliga priset 263 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.

Planera en resa till Ryssland

I och omkring Ulan-Ude