Windhoek

23 mars 201924 mars 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Windhoek inkluderar Hilton Windhoek, Arebbusch Travel Lodge och Auas Safari Lodge baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Windhoek genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Windhoek

från 833 SEK
från 1 354 SEK
från 1 299 SEK

Vad säger resenärer om Windhoek?

9,8
Backpackers
9,8
Familjeresenärer
9,1
Friluftsmänniskor
9,0
Studenter
9,0
Miljöresenärer
Medlemmars omdömen (11)
Summer Wilms
Summer WilmsFremantle
2017-01-06

Windhoek centrum är en lätt plats att komma runt och, till skillnad från en hel del afrikanska städer, är mycket attraktiv. För det mesta, det känns ganska säkert också. Det finns massor av restauranger - från snabbmat till fina middagar. Där massor av researrangörer som kan koppla upp dig med några enorma turer till parker och attraktioner i andra delar av landet. Det finns några olika gallerior med stora butiker att fylla på förnödenheter, och en Cymot - Greensport som bär fantastisk camping och 4x4 redskap.

Megan Lee
Megan LeeBerkeley
2013-06-21

Windhoek är en mindre stad, men den perfekta navet för att göra några enorma obygden utforska den afrikanska vildmarken. Du kan hoppa från Swakopmund vid kusten, Etosha spelet parken och Okavanga Delta i norr, och Luderitz och Sossusvlei i söder allt från denna charmiga stad (er, högstämd stad). Namibia är ett mycket stabilt och säkert land att resa i. Det är unika historia, inklusive separering officiellt från Sydafrika under 1990-talet, innebär en möjlighet att bevittna ett land som fortfarande etablera sig och skapa en självständig identitet. Det är starkt påverkad av tidigare Afrikaner och holländska nybyggare, så det är inte ovanligt att hitta vita afrikaner här. Den har också en stor kristen befolkning. De Owambo människor utgör den största etniska gruppen i Namibia, men var och en av de 11 stammarna har vardera en rik kulturell identitet. Det är verkligen något man måste se själv! Njut Namibia, jag saknar det!

Nomadic by Nature
Nomadic by NatureNairobi
2017-01-06

Jag har aldrig lindade helt mitt huvud runt denna plats. Super hög arbetslöshet, men en ren modern stad, den ofta verkar övergivna.

Tigalina
TigalinaMünchen
2013-04-20

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är oktober, med ett genomsnitt på 662 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Windhoek är april, med ett genomsnitt på 882 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i mars förra året var 784 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.

Planera en resa till Namibia