Solitaire

30 okt. 201931 okt. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Solitaire inkluderar Kanaan Desert Retreat, The Desert Grace och Agama River Camp Lodge baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Solitaire genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Solitaire

från 853 SEK
från 990 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är mars, med ett genomsnitt på 1 370 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Solitaire är juli, med ett genomsnitt på 2 043 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i oktober förra året var 1 669 SEK per natt. Det är 7 % lägre än det genomsnittliga priset 1 789 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Solitaire är den förväntade genomsnittstemperaturen i oktober 18,8 °C/65,8 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis mars med en genomsnittstemperatur på 32,3 °C/90,1 °F. Den kallaste månaden är augusti, med en genomsnittstemperatur på 7,4 °C/45,3 °F.

Planera en resa till Namibia