Ciudad Obregón

26 nov. 201927 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Ciudad Obregón inkluderar Confortable, Residencial Galerias och Hotel Posada del Yaqui baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Ciudad Obregón genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Ciudad Obregón

från 306 SEK
från 437 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är oktober, med ett genomsnitt på 362 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Ciudad Obregón är juli, med ett genomsnitt på 812 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 412 SEK per natt. Det är 6 % lägre än det genomsnittliga priset 438 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Ciudad Obregón är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 20,5 °C/68,8 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juni med en genomsnittstemperatur på 35,4 °C/95,7 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 8,4 °C/47,1 °F.
Närmaste flygplatsen för Ciudad Obregón är Ciudad Obregón (CEN) (14,99 km).

Planera en resa till Mexiko