Acapulco

20 nov. 201921 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Acapulco inkluderar Fiesta Americana Acapulco Villas, Emporio Acapulco och Palacio Mundo Imperial baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Acapulco genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Acapulco

från 368 SEK
från 480 SEK
från 661 SEK

Vad säger resenärer om Acapulco?

9,8
Friluftsmänniskor
8,3
Familjeresenärer
8,3
Äventyrsresenärer
6,7
Nattuggla
5,9
Historieälskare
Medlemmars omdömen (41)
Veronica
VeronicaRedwood City
2014-09-09

Hoppa inte över din siesta i Acapulco, eftersom du behöver sömn: du ska vara upptagen dans från midnatt tills solen går upp. Otaliga nattklubbar håller kvällarna hoppande, medan Acapulco Bay och dess stränder ger vackra människor en plats att finslipa sin solbränna dag. Gourmetrestauranger och exceptionella vattensporter göra din vistelse oförglömlig. Acapulco är fortfarande känt för sitt nattliv och lockar många turister, även om de flesta är nu från Mexiko itself.The utväg område är indelat i två: den norra delen av viken är den "traditionella" område, där den berömda i mitten av 20-talet vacationed; och den södra änden domineras av nyare lyx höga hotell

Tarina Peterson
Tarina PetersonCentennial
2012-12-01

Jag besökte Acapulco arbete skäl under spring break (jag vet, jag vet) och absolut hatade det. Det var full av berusade studenter och jag kände att någonstans innerst inne, det kan vara en stad jag skulle vilja se, men på den tiden jag var där ... inte så mycket. Om du gillar att festa och dricka det är bra, men för dem av oss som gillar placerar en lite mindre trångt och lite mindre sprit drivna, är detta förmodligen inte plats att besöka.

Lori Smith
Lori SmithSummit
2017-01-06

Jag fick verkligen Acapulco, men det var under en tid då brottet och narkotikasituationen var inte lika utbrett.

Delphine Ashe
Delphine AsheWest Milford
2017-01-06

älskar det jag skulle inte rekommendera simma i viken för grovt gå till Las Glorias stranden inga ord för att säga hur vackert det är

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 574 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Acapulco är juli, med ett genomsnitt på 998 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 524 SEK per natt. Det är 51 % lägre än det genomsnittliga priset 796 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Acapulco är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 27,8 °C/82,0 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 33,7 °C/92,7 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på 20,6 °C/69,1 °F.
Närmaste flygplatsen för Acapulco är Acapulco (ACA) (17,14 km).

Planera en resa till Mexiko