Tanger

26 nov. 201927 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Tanger inkluderar Hilton Garden Inn Tanger City Center, Marina Bay och El Oumnia Puerto baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Tanger genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Tanger

från 461 SEK
från 691 SEK
från 1 052 SEK

Vad säger resenärer om Tanger?

9,8
Äventyrsresenärer
9,3
Historieälskare
8,3
Matälskare
8,3
Friluftsmänniskor
7,2
Familjeresenärer
Medlemmars omdömen (33)
Samuel Saidel-Goley
Samuel Saidel-GoleyBedford
2017-05-26

Tanger är en stor dag resa från södra Spanien. Det är lätt att fånga en färja från hamnen i Tarifa och du är i Tanger inom en timme. Var noga med att besöka medina (gamla stan).

Lauren Baker
Lauren BakerBedford
2017-05-26

Tanger har en unik blandning av historia och modernitet, och dess hamn gör det en mötesplats för olika kulturer, språk och människor.

Zora O'Neill
Zora O'NeillNew YORK!
2017-05-26

Jämfört med de kejserliga städer längre söderut, inte Tangier verkar inte så traditionell eller genomsyrad av historia - men det är en del av det som gör det intressant. Dess 20-talets historia är vad som är spännande, och det finns bitar av det överallt - konstiga gamla barer som hyste spioner och sånt. Många klagar över stressen i Tanger, men jag hittade inte det så fruktansvärt - människor brukar ta ett nej, och jag vandrade runt ganska planlöst och ensam utan större problem. Jag gillade Tangier för sin gräns-town blandning av människor och språk och stilar. Du tycker du är på kanten här ...

Marta Martin
Marta MartinCiutadella
2014-06-02

Utan tvekan är Marocko ett land med stor charm, landet av den nedgående solen charm dig en oförglömlig upplevelse som inte kommer att lämna dig oberörd ... Vi organiserar unika, originella, kulturella och exotiska resor runt Marocko, med oss, Sahara expedition 4 x 4, kommer du att upptäcka charmen i detta så magiska land, bli kär i sitt folk och du vet vad den konventionella turist inte uppfattar. Vi kommer att vara bredvid dig för allt som du behöver, skräddarsy vi din resa om du vill, är vår prioritet att göra resan som passar dig. Våra resor syftar till att göra alla de som reser med oss, ha den mest av omgivningen, landskap, människor och dess gastronomi. För allt detta väljer vi i Marocko alltid olika vägar till klassiker och svårighets lämpar sig för alla nivåer Vi har ett utbud av boende som finns tillgängliga. Du kommer att vara värd på plats som går vidare för att passa dig, beroende på din budget och dina behov, så kan du stannar i 3, 4 eller 5-stjärniga hotell eller i fantastiska Ryads. Vi inbjuder dig att upptäcka skönheten och charmen i Marocko med oss. http://sahara-expedition-4x4.com

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 598 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Tanger är maj, med ett genomsnitt på 946 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 560 SEK per natt. Det är 32 % lägre än det genomsnittliga priset 744 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Tanger är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 16,1 °C/61,0 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 28,2 °C/82,8 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 8,3 °C/46,9 °F.
Närmaste flygplatsen för Tanger är Tanger (TNG) (11,91 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Tetuan S. Ramel (48,18 km)

Planera en resa till Marocko