Fez Sais

28 nov. 201929 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Fez Sais inkluderar Riad Rcif, Riad des Remparts de Fès och Hotel Sofia baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Fez Sais genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Fez Sais

från 348 SEK
från 666 SEK
från 952 SEK

Vad säger resenärer om Fez Sais?

9,8
Historieälskare
9,3
Äventyrsresenärer
7,4
Friluftsmänniskor
7,1
Familjeresenärer
7,1
Konst & Designälskare
Medlemmars omdömen (48)
Scott Stone
Scott StoneNew York City
2015-08-21

Det har varit år sedan jag var i Fes, men när jag var där jag hittade denna stad mer fängslande än någon annan i Marocko. En av de ursprungliga fyra Imperial städer, nu är det näst största stad, den plats du vill huvudet är medina (gamla kvartal) Fes är välsignad med två medinas, men det som är mest färgstarka och kända är Fes el Bali; en labyrintliknande område med smala gränd sätt sylt packad med människor, djur, kaféer, moskéer. Det är en plats som kan angrepp sinnena och kan vara något av en "kulturchock" för dem som kommer från USA eller Europa. Men är så colorfu, så mycket energi. Var försiktig men av ficktjuvar och vara medveten om att du kommer att vara frågor av alla försöker "sälja" dig saker - men hey, är denna del av speciell upplevelse som är Fes.

Matthias Hagemann
Matthias HagemannStuttgart
2014-11-02

gratisprogrammen intressant historisk stad, behöver du min. två dagar, bra camping utanför staden, några påträngande återförsäljare

Angel Krooser
Angel KrooserNew York City
2014-09-08

Min man och jag fick en rekommendation att resa med Mohamed och vi var så glada vi följde igenom. Mohamed utformat en resa till vår budget, och var ansvarig för varje måltid, en flaska vatten, badrum paus och stimulering av intressanta dagar. Vi hade en underbar tid --- enkla vandringsdagar i kombination med underbara minnen och utflykter. Vi åt mat förberedda för oss hemma, i restauranger och lokala väg hus. Allt gick perfekt. Mohamed var snäll och omtänksam, organiserad. Han hade integritet och var gemenskap. Vi saknar honom verkligen och vackra Marocko. Vår favorit dagar besökte en nomad familj (de är inte alltid där man hoppas att de kommer att bli), och besöka byn där "Gladiator" spelades in. Vi anlände i byn vid solnedgången, med panorama glödande rosa. Rose Valley var också underbart. Min förvåning födelsedagsfest, organiserad av Mohamed, komplett med ett dussin lokala trummisar och en fransk stil tårta var värd en chef för en liten stat. Jag kan inte rekommendera reser med www.Morocco-Culture-Tours.com tillräckligt.

Hassan
HassanMarrakech
2014-01-04

Hi fes är intressant stad, är en av de största kejserliga ciy i Morocc, Fes är den äldsta staden i Marocko 1200 år, fes är den bästa medina i Marocko ... så jag inbjuder varje kropp måste visite fes välkomna med sahara-magi, com

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är januari, med ett genomsnitt på 535 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Fez Sais är augusti, med ett genomsnitt på 672 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 622 SEK per natt. Det är 5 % högre än det genomsnittliga priset 590 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Fez Sais är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 13,8 °C/56,8 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 34,8 °C/94,6 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 3,3 °C/37,9 °F.
Närmaste flygplatsen för Fez Sais är Fez Sais (FEZ) (11,54 km).

Planera en resa till Marocko