Agadir

27 jan. 202028 jan. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Agadir inkluderar Atlantic Palm Beach, Hotel Argana Agadir och Royal Mirage Agadir baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Agadir genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Agadir

från 421 SEK
från 1 295 SEK
från 2 999 SEK

Vad säger resenärer om Agadir?

9,8
Äventyrsresenärer
9,0
Hälsa
8,5
Familjeresenärer
8,3
Historieälskare
7,4
Andliga sökare
Medlemmars omdömen (48)
Adventurous  Explorer
Adventurous Explorer
2019-01-27

Absolut älskade det där. Folket är väldigt snällt och det finns så mycket kultur att utforska. Marockongte är ett måste ha.

Marta Martin
Marta MartinCiutadella
2013-04-08

Utan tvekan är Marocko ett land med stor charm, landet av den nedgående solen charm dig en oförglömlig upplevelse som inte kommer att lämna dig oberörd ... Vi organiserar unika, originella, kulturella och exotiska resor runt Marocko, med oss, Sahara expedition 4 x 4, kommer du att upptäcka charmen i detta så magiska land, bli kär i sitt folk och du vet vad den konventionella turist inte uppfattar. Vi kommer att vara bredvid dig för allt som du behöver, skräddarsy vi din resa om du vill, är vår prioritet att göra resan som passar dig. Våra resor syftar till att göra alla de som reser med oss, ha den mest av omgivningen, landskap, människor och dess gastronomi. För allt detta väljer vi i Marocko alltid olika vägar till klassiker och svårighets lämpar sig för alla nivåer Vi har ett utbud av boende som finns tillgängliga. Du kommer att vara värd på plats som går vidare för att passa dig, beroende på din budget och dina behov, så kan du stannar i 3, 4 eller 5-stjärniga hotell eller i fantastiska Ryads. Vi inbjuder dig att upptäcka skönheten och charmen i Marocko med oss. http://sahara-expedition-4x4.com

Mark Williams
Mark WilliamsLondon
2017-01-06

Jag har haft turen att ha besökt några platser under min livstid men ingen sticker ut för mig ganska precis Agadir i Marocko. Att vid havet, är Agadir cool. Vinden som kommer in i staden för med sig sand som täcker utsmyckade gatorna som en brun sand, och även om det är inte vad man skulle kalla en part stad i jämförelse med säga, Ibiza, är du aldrig lämnat känsla som detta är en stad i behov av några fler turister. Människorna är vänliga och medan menyer kanske inte till allas smaker (livsmedel, oberoende av nationalitet, tillagas av marockanerna), med lite forskning kan du säkert hitta något som passar varje palett. Allt jag älskade det faktum att du kan hyra en cykel med lite mer än en önskan att få dammiga. Bara se till att om du bestämmer dig för att gå till Agadir, behöver du inte lämna förrän du har gått fyrhjuling med lokalbefolkningen. Häpnadsväckande.

Yellonero
YelloneroPhoenix
2017-01-06

Den vackraste stränderna i Marocko sägs vara i området norr om Agadir. Små byar som Taghazout och Imiouadar är alla inom köravstånd och värt en dagstur (vi ville bo en natt i Taghazout men kunde inte hitta boende). I Agadir själv, förlora sig i Souk Lhed, den största souk i Marocko.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är december, med ett genomsnitt på 558 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Agadir är augusti, med ett genomsnitt på 892 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i januari förra året var 607 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Agadir är den förväntade genomsnittstemperaturen i januari 14,8 °C/58,6 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 30,3 °C/86,5 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 7,7 °C/45,9 °F.
Närmaste flygplatsen för Agadir är Agadir (AGA) (21,59 km).

Planera en resa till Marocko