Toliara

21 nov. 201922 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Toliara inkluderar Princesse du Lagon, Ifaty Beach Club och Prince Anakao baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Toliara genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Toliara

från 325 SEK
från 219 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är oktober, med ett genomsnitt på 237 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Toliara är april, med ett genomsnitt på 450 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 412 SEK per natt. Det är 7 % högre än det genomsnittliga priset 380 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Toliara är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 23,6 °C/74,4 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis december med en genomsnittstemperatur på 28,7 °C/83,7 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 14,6 °C/58,3 °F.
Närmaste flygplatsen för Toliara är Tulear (TLE) (6,82 km).

Planera en resa till Madagaskar