Antsiranana

24 nov. 201925 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Antsiranana inkluderar Appart-Hotel de la Rade, Meva Plage och Centre Catholique Lucien Botovasoa baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Antsiranana genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Antsiranana

från 373 SEK
från 1 014 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 274 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Antsiranana är oktober, med ett genomsnitt på 336 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 274 SEK per natt. Det är 12 % lägre än det genomsnittliga priset 308 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
Närmaste flygplatsen för Antsiranana är Antsiranana/Arrachart (DIE) (7,25 km).

Planera en resa till Madagaskar