Vilnius

15 apr. 202016 apr. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Vilnius inkluderar Park Villa, Nesė Pramogų Bankas Guest House och City Hotels Algirdas baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Vilnius genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Vilnius

från 474 SEK
från 763 SEK
från 1 287 SEK

Vad säger resenärer om Vilnius?

9,8
Historieälskare
8,3
Matälskare
7,9
Miljöresenärer
7,6
Familjeresenärer
7,5
Nattuggla
Medlemmars omdömen (71)
Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
2014-09-02

Mitt intryck av Vilnius efter några dagar var bra. Som huvudstad i Litauen med cirka en halv miljon invånare, har det fått en utmärkande atmosfär. Det är inte trångt med turister, eftersom det finns endast ett fåtal platser att se. Men det bör inte hindra dig från att besöka denna vackra stad med fin arkitektur. Glöm inte att besöka Republiken Uzupis, över floden, som är stadens bohemiska stadsdelen konstnärer. Pubar i Vilnius tillsammans med sina uteserveringar är ett roligt och billigt sätt att få en smak av den lokala kulturen och läckra litauiska öl.

Michael L
Michael LWashington
2013-05-01

Vilnius var en ganska cool huvudstad. Även om en lång väg från flygplatsen till vilken vi flög (Ryanair), var det definitivt värt resan. Det finns massor av kultur här beströdda bland rest kommunistiska arkitekturen. Alla med vilka vi samverkade var mycket trevlig och hjälpsam. Om du till fossil bärnsten, fick jag intrycket av att detta var platsen att plocka upp.

travel33
travel33Los Angeles
2017-01-06

Tyvärr kan jag inte skriva en rave översyn av Vilnius. Jag tog en tur genom de baltiska staterna - Vilnius till Riga till Tallinn och Vilnius var överlägset min hyra favorit. Teh platser var inte så imponerande, de var inte så bra och maten var bara okej. Om du är på väg till Vilnius, jag tror inte alltför mycket tid är nödvändig.

Laima Valteriene
Laima ValterieneFolkestone
2017-01-06

Jag bodde i Vilnius på fem år. Detta är en mycket vacker stad. Detta är Litauens huvudstad Vilnius. ha. lysande gamla stan

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är februari, med ett genomsnitt på 554 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Vilnius är januari, med ett genomsnitt på 2 524 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 653 SEK per natt. Det är 21 % lägre än det genomsnittliga priset 793 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Vilnius är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 6,5 °C/43,7 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 23,1 °C/73,6 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på −7,0 °C/19,4 °F.
Närmaste flygplatsen för Vilnius är Vilnius (VNO) (6,24 km).

Planera en resa till Litauen