Vientiane

21 nov. 201922 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Vientiane inkluderar Salana Boutique Hotel, Settha Palace Hotel och Lao Plaza Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Vientiane genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Vientiane

från 331 SEK
från 531 SEK
från 993 SEK

Vad säger resenärer om Vientiane?

9,8
Backpackers
6,9
Hälsa
6,4
Friluftsmänniskor
6,3
Familjeresenärer
6,2
Historieälskare
Medlemmars omdömen (40)
Simon Stewart
Simon StewartBangkok
2016-01-03

Vientiane har allt, avspända människor, billiga eats och en fantastisk solnedgång. Härlig.

Pippa Vague
Pippa VagueWellington
2015-09-20

Alltför många resenärer skriver Vientiane ut som tråkig och lämna det så snart som möjligt, ofta efter bara några timmar. Visserligen har inte skönheten i Vang Vieng eller charm Luang Prabang men om du skrapa under ytan hittar du dess en intressant plats. Besök Wat Sisaket och That Luang, vandra marknaderna vid solnedgången längs vattnet, och prova några lokala delikatesser på nattmarknaderna längs Khouvieng Road.

Matthias Hagemann
Matthias HagemannStuttgart
2014-03-25

"Quied" nice huvudstad, vänliga människor, trevliga restauranger längs floden, inte så mycket att se, men bra stämning

Georgina Iraheta
Georgina IrahetaAten
2013-12-17

Vientiane är en sådan avslappnad plats. Jag kom på torsdag lite efter lunchtid och staden verkade så vilande, det var svårt att tro att det var en arbetsdag. När natten föll nära floden staden börjar komma till liv med nattmarknaden, lokalbefolkningen utövar vid floden, gatu bbqs, är det bara plötsligt full av dofter, ljud och levande färger. Laos är verkligen billigt och maten är utsökt eftersom det är hela Sydostasien. Om du tillbringar några dagar i Vientiane kommer du inte att bli besviken.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är oktober, med ett genomsnitt på 287 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Vientiane är maj, med ett genomsnitt på 900 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 300 SEK per natt. Det är 18 % lägre än det genomsnittliga priset 355 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Vientiane är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 25,3 °C/77,5 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis april med en genomsnittstemperatur på 34,5 °C/94,1 °F. Den kallaste månaden är december, med en genomsnittstemperatur på 17,6 °C/63,7 °F.
Närmaste flygplatsen för Vientiane är Vientiane (VTE) (5,61 km).

Planera en resa till Laos