Guantánamo

20 nov. 201921 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Guantánamo inkluderar Terraza Brisas del mar, Hostal La Moderna och Casa Vazquez - Rivero baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Guantánamo genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Guantánamo

från 412 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är december, med ett genomsnitt på 374 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Guantánamo är januari, med ett genomsnitt på 624 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 424 SEK per natt. Det är 21 % lägre än det genomsnittliga priset 516 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Guantánamo är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 27,0 °C/80,5 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 33,2 °C/91,8 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 20,1 °C/68,2 °F.
Närmaste flygplatsen för Guantánamo är Guantanamo Los Canos (GAO) (8,41 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Santiago (68,50 km)

Planera en resa till Kuba