Varaždin

25 juli 201926 juli 2019

2 gäster - 1 rum

Fly Stay Save + Få särskilda hotellrabatter när du bokar flyg via oss. Jippi!
Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Varaždin inkluderar Apartman u palači Patačić-Bužan, Apartmam "Mavi" och Apartment Travel hub *** baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Varaždin genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Varaždin

från 722 SEK
från 1 130 SEK
från 1 894 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 489 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Varaždin är augusti, med ett genomsnitt på 653 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i juli förra året var 571 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Varaždin är den förväntade genomsnittstemperaturen i juli 20,8 °C/69,4 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 26,5 °C/79,7 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −3,1 °C/26,4 °F.
Närmaste flygplatsen för Varaždin är Zagreb (ZAG) (66,24 km).

Planera en resa till Kroatien