Tučepi

13 dec. 201914 dec. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Tučepi inkluderar Bluesun Hotel Alga, Bluesun Resort Afrodita och Hotel Villa Andrea baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Tučepi genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är december, med ett genomsnitt på 524 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Tučepi är juli, med ett genomsnitt på 1 661 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i december förra året var 812 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Tučepi är den förväntade genomsnittstemperaturen i december 6,9 °C/44,3 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 33,6 °C/92,5 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 2,6 °C/36,7 °F.
Närmaste flygplatsen för Tučepi är Bol (BWK) (30,58 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Split (68,64 km)

Planera en resa till Kroatien