Moroni

4 mars 20205 mars 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Moroni inkluderar Golden Tulip Grande Comore Moroni Resort & Spa, Retaj Moroni Hotel och Retaj Moroni baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Moroni genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Moroni

från 945 SEK
från 1 235 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juli, med ett genomsnitt på 454 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Moroni är december, med ett genomsnitt på 1 071 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i februari förra året var 655 SEK per natt. Det är 3 % högre än det genomsnittliga priset 636 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Moroni är den förväntade genomsnittstemperaturen i februari 19,6 °C/67,3 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis december med en genomsnittstemperatur på 22,9 °C/73,2 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 14,6 °C/58,3 °F.
Närmaste flygplatsen för Moroni är Moroni Iconi (YVA) (1,56 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Moroni Prince Said Ibrahim In (18,73 km)

Planera en resa till Komorerna

I och omkring Moroni