Lhasa

29 nov. 201930 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Lhasa inkluderar Gakyiling Hotel, Gesang Huaxiang Hotel och Tashi ChoeTa Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Lhasa genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Lhasa

från 411 SEK
från 661 SEK
från 1 084 SEK

Vad säger resenärer om Lhasa?

9,8
Äventyrsresenärer
6,5
Friluftsmänniskor
6,4
Historieälskare
6,3
Backpackers
6,3
Andliga sökare
Medlemmars omdömen (26)
YUJING HU
YUJING HUHefei
2015-10-18

Det är en bra plats att resa, känna olika lokala kulturen med lokalbefolkningen! Men innan du kom in där, se till att du har en frisk situation kropp och tillräckligt akuta medecine, eftersom Lhasa är en hög höjd stad!

Dennis Rose
Dennis RoseMerriam
2014-06-06

En fantastisk stad. Allvarligt överväga medicinering för höjd. Var noga med att ta det lugnt första dagen. Överväga att ta eller köpa en mask för att hjälpa till med alla röken från rökelse.

Frances Nguyen Ha
Frances Nguyen HaSanta Clara
2017-01-06

Llhasa behåller en exotisk lockelse där bilderna du ser ut som stillbilder från National Geographic. Jag hade turen att komma hit när jag var 21 och blev rörd av Tibets religion, människor och kultur.

Casper Tollerud
Casper TollerudShanghai
2013-08-14

Stor stad med några otroliga sevärdheter. Om du väljer att bo på ett centralt hotell kan du ganska mycket promenad till alla de främsta sevärdheterna, även om du måste se upp för att låta dig acklimatisera sig till höjden om du har just anlänt. Området vid och runt Barkhor Square sjuder av liv från morgon till sent, och är en bra plats att basera själv. De viktigaste sevärdheterna inkluderar Barkhor Square, Potalapalatset och Jokhang-templet, men se till att ta tid att bara vara i Lhasa och vandrar runt.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 374 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Lhasa är augusti, med ett genomsnitt på 773 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 424 SEK per natt. Det är 34 % lägre än det genomsnittliga priset 573 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Lhasa är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 2,1 °C/35,8 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 13,3 °C/55,9 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −7,4 °C/18,7 °F.
Närmaste flygplatsen för Lhasa är Lhasa Gonggar (LXA) (44,57 km).

Planera en resa till Kina