Jining

28 sep. 201929 sep. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Jining inkluderar Jinjiang Inn Jining Guhuai Road, Inzone Garland och Jining Haoshijia Boutique Aparthotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Jining genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Jining

från 103 SEK
från 236 SEK
från 363 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juni, med ett genomsnitt på 169 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Jining är februari, med ett genomsnitt på 230 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i september förra året var 206 SEK per natt. Det är 2 % högre än det genomsnittliga priset 200 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Jining är den förväntade genomsnittstemperaturen i september 20,8 °C/69,4 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 31,5 °C/88,7 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −6,5 °C/20,3 °F.
Närmaste flygplatsen för Jining är Jining (JNG) (26,64 km).

Planera en resa till Kina