Jingdezhen

21 nov. 201922 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Jingdezhen inkluderar Continents Le Grand Large Hotel, Jingdezhen Shunxin Hostel och Jingdezhen Original Ceramics Story Club Style Guesthouse baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Jingdezhen genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Jingdezhen

från 250 SEK
från 393 SEK
från 667 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 225 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Jingdezhen är oktober, med ett genomsnitt på 387 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 237 SEK per natt. Det är 19 % lägre än det genomsnittliga priset 283 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Jingdezhen är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 14,0 °C/57,2 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 33,8 °C/92,8 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 2,2 °C/36,0 °F.
Närmaste flygplatsen för Jingdezhen är Jingdezhen (JDZ) (0,53 km).

Planera en resa till Kina