Chengdu

24 nov. 201925 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Chengdu inkluderar Baiheng Hotel, Leeden Hotel (Chunxi) och Dorsett Chengdu baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Chengdu genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Chengdu

från 330 SEK
från 485 SEK
från 827 SEK

Vad säger resenärer om Chengdu?

9,8
Äventyrsresenärer
8,6
Matälskare
8,4
Konst & Designälskare
7,4
Backpackers
7,4
Friluftsmänniskor
Medlemmars omdömen (91)
WECHAT ID is chinaze008
WECHAT ID is chinaze008Chengdu
2015-09-26

Jag gillar den här staden. U kan ringa mig för att vara din betalda guide under din vistelse i Chengdu. Min WECHAT app-id. är chinaze008

Elliot ForFreedom
Elliot ForFreedomBangkok
2015-08-19

Chengdu, är forntida kinesiska namnet Heaven. Ja, det är en mycket trevlig plats att besöka

apx
apxSingapore
2014-03-01

Var här i november under en affärsresa. temperaturen var en frostig 8 grader Celsius, luften var stor och staden har en viss charm och avkopplande vibe till den. Höjdpunkten på resan var utan tvekan panda forskningsanläggning, en måste gå. Priset på logi och mat är inte billig men så jag skulle rekommendera budgeten resenären att inte gå

Matthew Crompton
Matthew CromptonSydney
2017-01-06

En annan ta på en kinesisk storstad från de som normalt upplevt i Peking och Shanghai, är Chengdu känd för sin Hotpot (Huoguo - 火锅) och skönheten i sina kvinnor - både sägs vara så eldig som de kommer! En bra bas för att utforska sydvästra Kina, stadens fick bra boende i alla prisklasser (inklusive kategorin budgeten som är ofta svårt att hitta i Kina), och några fantastiska restauranger och barer, tillsammans med en solid expat scen. Och om du vill se pandor, är centrum i stadens norra förorter förmodligen den bästa platsen på jorden för att göra det.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är oktober, med ett genomsnitt på 410 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Chengdu är februari, med ett genomsnitt på 647 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 547 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Chengdu är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 13,0 °C/55,4 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 30,2 °C/86,4 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 2,8 °C/37,0 °F.
Närmaste flygplatsen för Chengdu är Chengdu (CTU) (14,35 km).

Planera en resa till Kina