Baise

20 dec. 201921 dec. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Baise inkluderar Home Inn, Echarm Hotel (Baise Jinxiu International) och Hengyuan Peninsula Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Baise genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Baise

från 216 SEK
från 278 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är mars, med ett genomsnitt på 210 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Baise är september, med ett genomsnitt på 272 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i december förra året var 222 SEK per natt. Det är 11 % lägre än det genomsnittliga priset 247 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Baise är den förväntade genomsnittstemperaturen i december 14,3 °C/57,7 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 31,1 °C/88,0 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 10,3 °C/50,5 °F.
Närmaste flygplatsen för Baise är Baise (AEB) (38,30 km).

Planera en resa till Kina