Sjymkent

26 nov. 201927 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Sjymkent inkluderar Orbita Boutique Hotel, Canvas Hotel Shymkent och Promenade Park Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Sjymkent genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Sjymkent

från 293 SEK
från 430 SEK
från 1 407 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är augusti, med ett genomsnitt på 237 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Sjymkent är juni, med ett genomsnitt på 1 071 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 324 SEK per natt. Det är 9 % lägre än det genomsnittliga priset 355 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Sjymkent är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 5,8 °C/42,4 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 28,9 °C/84,0 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −4,2 °C/24,4 °F.
Närmaste flygplatsen för Sjymkent är Sjymkent (CIT) (1,88 km).

Planera en resa till Kazakstan