Tarrafal

24 maj 201925 maj 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Tarrafal inkluderar Casa Cabral : Big Apartment next to the beach, pensao vaz sol e luna och Cloud7 Beach Hostel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Tarrafal genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Tarrafal

från 256 SEK
från 506 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 390 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Tarrafal är april, med ett genomsnitt på 670 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i maj förra året var 463 SEK per natt. Det är 3 % lägre än det genomsnittliga priset 478 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Tarrafal är den förväntade genomsnittstemperaturen i maj 24,0 °C/75,2 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 29,0 °C/84,2 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på 19,0 °C/66,2 °F.
Närmaste flygplatsen för Tarrafal är Praia (RAI) (47,52 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Vila Do Maio (62,90 km)

Planera en resa till Kap Verde