Inuvik

20 nov. 201921 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Inuvik inkluderar Arctic Chalet Inuvik, Inuvik Capital Suites och Nova Inn Inuvik baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Inuvik genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Inuvik

från 1 522 SEK
från 1 166 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juli, med ett genomsnitt på 1 123 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Inuvik är september, med ett genomsnitt på 1 322 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 1 223 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Inuvik är den förväntade genomsnittstemperaturen i november −19,2 °C/−2,6 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 21,0 °C/69,8 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −30,9 °C/−23,6 °F.
Närmaste flygplatsen för Inuvik är Inuvik/Mike Zubko (YEV) (11,70 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Aklavik (54,93 km)

Planera en resa till Kanada

I och omkring Inuvik