Douala

19 nov. 201920 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Douala inkluderar Pullman Douala Rabingha, Hotel Résidence La Falaise och Star Land Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Douala genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Douala

från 863 SEK
från 1 195 SEK

Vad säger resenärer om Douala?

9,8
Andliga sökare
9,8
Friluftsmänniskor
9,8
Familjeresenärer
9,4
Äventyrsresenärer
Medlemmars omdömen (3)
Leila Fahi
Leila FahiYaoundé
2017-01-06

Det är en stor stad med bra ställen och restaurang men utan en hel del taxibilar. Vädret evoluate mellan blåsigt, soligt och regnig; denna whith heta nätter. Livet verkar vacker i natten på grund av alla lampor och på grund av mörker på himlen. Det är grymt. Det är en plats som jag verkligen gillade, hamnen vid floden Wouri; vyn är minnesvärd. Det finns några små byar runt änden av staden så okomplicerade men full av naturen skönhet och där du kan köpa några typiska kamerunska rätter som miondo eller tapioka som tas från en anläggning samtal i franska manioc.Above alla, de vänliga människor i denna stad kommer att vara din bättre upplevelse.

Mike S
Mike S
2019-05-22

Coralie Pottier
Coralie Pottier
2012-06-23

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 601 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Douala är april, med ett genomsnitt på 851 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 626 SEK per natt. Det är 10 % lägre än det genomsnittliga priset 694 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Douala är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 27,4 °C/81,2 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis februari med en genomsnittstemperatur på 33,1 °C/91,6 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 23,0 °C/73,4 °F.
Närmaste flygplatsen för Douala är Douala (DLA) (3,81 km).

Planera en resa till Kamerun