Phnom Penh

19 nov. 201920 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Phnom Penh inkluderar Wind Holiday Hotel, House Boutique Eco Hotel och Kolab Sor Phnom Penh Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Phnom Penh genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Phnom Penh

från 288 SEK
från 475 SEK
från 2 515 SEK

Vad säger resenärer om Phnom Penh?

9,8
Backpackers
9,4
Historieälskare
9,1
Äventyrsresenärer
7,4
Matälskare
7,3
Friluftsmänniskor
Medlemmars omdömen (175)
Scott Stone
Scott StoneNew York City
2016-02-11

Kambodjas största stad som vilar på stranden av Mekong har en särskild vädjan om det. . . ett överklagande som är chotic, färgstarka och mig romantisk. Detta är en plats som inte har varit över "västerländska" men som så många asiatiska städer har. Jag älskar den galna slags "vilda västern känsla" den där. Trafiken med tusentals mopeder, pigg marknader, resterna av gamla franska koloniala byggnader. Det finns några flesta ser höjdpunkter; det kungliga palatset med det Khmer utformat tak, National Museum, och tyvärr Tuel Sleng Museum of Genocide. Detta är en av byggnaderna (en tidigare high school) där Kymer Rouge skapat sina fasansfulla handlingar. En mycket allvarsam hårt erfarenhet men viktigt att se,

Leow Cheng Lam
Leow Cheng Lamklang
2016-02-11

En misture av kambodjanska gästfrihet, asiatiska exotica och indokinesiska charm väntar besökaren till Phnom Penh. Ställ vid sammanflödet av tre stora floder - Chaktomuk eller "fyra ansikten" i Mekong, Tonle Sap och Bassac floder - Phnom Penh är en stad och huvudstad i Kambodja.

Matthew Crompton
Matthew CromptonSydney
2017-01-06

Kambodjas huvudstad är en av fastlandet Sydostasien mest förbisedda (och roligaste!) Fläckar. Med en otrolig middagsscen, en vacker strand, stora marknader, coola platser, och vissa Hella vänliga människor, var det en av de mest trevliga överraskningar på min turné thru Sydostasien kretsen. Det är synd att Phnom Penh är ett namn synonymt med den ökända "Killing Fields" och Tuol Sleng-fängelset (aka S-21), eftersom det är också en av de mest avslappnad och trevlig fläckar på kretsen. Visst, för en nykter smak av historia, se dessa två platser, men också kolla den vackra Silver pagoden, ta en Khmer matlagning klass på Frizz, nosh på gourmet pizza på Foreign Correspondents Club, och njuta av den lyckligt kylda ut riverwalk på mötet i Mekong och Tonle Sap!

Emily Thomas
Emily ThomasPusan
2016-02-11

Det är synd denna pärla i en stad är ofta förbisedd och hoppade ut till förmån för de stora templen i Siem Reap, för denna stad är en attraktion i sin egen rätt. Det är fångad mellan ett mörkt historia och en osäker framtid med tanke på mängden av korruption fortfarande förhärskande i samhället. Detta i sig gör PP en fascinerande plats att besöka.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juni, med ett genomsnitt på 313 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Phnom Penh är februari, med ett genomsnitt på 475 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 375 SEK per natt. Det är 4 % lägre än det genomsnittliga priset 391 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Phnom Penh är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 27,2 °C/81,0 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis april med en genomsnittstemperatur på 34,5 °C/94,1 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 22,7 °C/72,9 °F.
Närmaste flygplatsen för Phnom Penh är Phnom Penh (PNH) (7,72 km).

Planera en resa till Kambodja