Hiroshima

22 nov. 201923 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Hiroshima inkluderar Oriental Hotel Hiroshima, Rihga Royal Hotel Hiroshima och Hiroshima City Bunka Koryu Kaikan baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Hiroshima genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Hiroshima

från 1 099 SEK
från 2 660 SEK

Vad säger resenärer om Hiroshima?

9,8
Historieälskare
6,7
Matälskare
6,6
Familjeresenärer
6,6
Studenter
6,1
Andliga sökare
Medlemmars omdömen (37)
Viola Rosai
Viola RosaiFlorens
2016-05-30

Så snart du anländer, kan du känna på huden som är en stad som drabbats av en hel del, men samtidigt kan man se att det återföds igen fullfilled med fred och harmoni. Du måste absolut gå till Memorial Museum och parken i närheten av de mest kraftigt bombade området.

Van
VanMilpitas
2014-10-15

Hiroshima var definitivt en webbplats som tar fram en hel del känslor. Du kan faktiskt gå se vad som fanns kvar av några atombomben kupol skyddsrum från bombningen. Framför hela museet, finns en staty av en mor vagga sitt barn och som löper från den nukleära explosionen. Det tog allvarligt en tår att mitt öga som jag såg på det innan Peace Memorial Park. Parken själv skapades i minnet av bombningen av Hiroshima under WW2. I parken finns monument och museer i hela. Vad som också fick mig var denne gamle man stationerade rätt vid inträdet i parken. Han har en hel del litteratur om vad som hände och även bilder av deformerade barn som resulterade år av strålning. Totalt downer jag vet. MEN, jag hittade en stor Ramen butik rätt mellan parken och shoppingområdet kallas Hiroshima Ramen. Det finns en bild av Mirajima på väggen. Jag tillbringade omkring 10 dagar i Japan och tillbringade endast en dag här på väg till Tokyo, men väl värt besväret.

Leigh Virkus
Leigh VirkusPittsford
2014-07-21

Hiroshima är den mest framträdande staden i Chogoku regionen Honshu, Japans huvudö. Känd för den fruktansvärda förstörelse, när den första atombomben släpptes här i 1945, många av stadens största attraktioner är relaterade till denna tragedi. Ett besök i Hiroshima är inte komplett utan att se Hiroshima Castle & Shukkeien Garden (båda rekonstrueras efter kriget), liksom Peace Memorial Park & ​​Peace Museum. Hiroshima är en enkel dagsutflykt från Osaka. En föreslagen plan är att ta bullet train från Osaka till Miyajima Island (att besöka Itsukushima Shrine), sedan resa med färja till Hiroshima, och tillbaka till Osaka med tåg.

Matthew Crompton
Matthew CromptonSydney
2017-01-06

Genast en behagligt avslappnad och lugn stad, och en potent symbol för destruktiva fasor i modern tid, är Hiroshima praktiskt taget en förväntad besök för alla som har en JR pass och en extra dag eller två. Ändå vissa saker är populära av en anledning, och en förmiddag tillbringade i tyst reflektion i Atomic Bomb Memorial Museum och omgivande Peace Park bör nog vara en erfarenhet som krävs för medborgare i 21: a århundradet Planet Earth. Men efter den här nyktra meditation är över, Hiroshima är fortfarande en ganska stor plats. De har en härlig gammaldags körspår, några fiffiga gallerior, och massor av Hiroshima-stil okonomiyaki: en välsmakande lokal pannkaka som är av denna värld. Även människorna är några av de finaste i Japan.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är december, med ett genomsnitt på 712 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Hiroshima är april, med ett genomsnitt på 1 125 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 750 SEK per natt. Det är 16 % lägre än det genomsnittliga priset 877 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Hiroshima är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 12,9 °C/55,2 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 32,6 °C/90,7 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 1,5 °C/34,7 °F.
Närmaste flygplatsen för Hiroshima är Iwakuni (IWK) (32,23 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Hiroshima International (43,39 km) Matsuyama (66,66 km) Iwami (68,61 km)

Planera en resa till Japan