Perugia

27 nov. 201928 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Perugia inkluderar Perugia Park Hotel, Hotel La Meridiana och Hotel La Rosetta baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Perugia genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Perugia

från 637 SEK
från 749 SEK
från 1 636 SEK

Vad säger resenärer om Perugia?

9,8
Historieälskare
7,8
Konst & Designälskare
7,1
Matälskare
6,7
Familjeresenärer
6,2
Nattuggla
Medlemmars omdömen (51)
Federica B
Federica B
2016-02-03

Vår vackra stad, byggd av de gamla etruskerna, är en pärla och ett måste se, åtminstone en gång.

Julia P
Julia PLondon
2017-01-06

En av Umbrien sötaste städer, och känd för choklad, är Perugia också den närmaste staden till ön. Du kan flyga in från England, eller ta tåget från Rom. Då är det bästa sättet att komma till Isola Polvese med bil.

Alex
AlexDurham
2013-08-21

Medan Perugia har fått en hel del negativ uppmärksamhet nyligen (Meredith Kirchner mordet, Amanda Knox prov, en ökning av droger och kriminalitet), är det fortfarande ett av de avgörande italienska hill städerna. Er, hill städer. Även om det är i mitten av den vackra landskapet Umbrien, det är en stad med 250.000 med en ansenlig fotboll (calcio) lag, ett konstmuseum i världsklass, lugubra medeltida arkitektur, och en av de största universitets befolkningen i Italien. Det finns ett universitet för utlänningar, så den utländska befolkningen är enorm. Märkligt, restauranger i Perugia är inte fantastiskt, men du är här för att se konst och arkitektur, och bara vandra kullerstensgatorna. Corso Vannucci remsan i centrum av staden becames en gigantisk utomhus parti så snart solen anser även kikar ut. Tusentals människor smutta drycker, strosa runt och njuta av upplysnings längs Corso en gång våren startar. Det finns inget liknande.

Raul & Marianne
Raul & MarianneCaprese Michelangelo
2013-05-29

Perugia är bara en timme från Casa Cappellino och är huvudstad i Umbrien. Det är platsen för en känd jazzfestival på sommaren och är också känd för sina choklad.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 674 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Perugia är juni, med ett genomsnitt på 824 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 674 SEK per natt. Det är 14 % lägre än det genomsnittliga priset 770 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Perugia är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 9,8 °C/49,6 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 30,8 °C/87,4 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 1,0 °C/33,8 °F.
Närmaste flygplatsen för Perugia är Perugia Sant'Egidio (PEG) (10,21 km).

Planera en resa till Italien