Ásólfsskáli

23 apr. 201924 apr. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Ásólfsskáli inkluderar Grund Cabin, Nicehostel Seljaland och Welcome Holiday Home baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Ásólfsskáli genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Ásólfsskáli

från 1 316 SEK
från 2 849 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är januari, med ett genomsnitt på 1 195 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Ásólfsskáli är augusti, med ett genomsnitt på 2 535 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 1 545 SEK per natt. Det är 2 % lägre än det genomsnittliga priset 1 579 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
Närmaste flygplatsen för Ásólfsskáli är Västmannaöarna (VEY) (28,38 km).

Planera en resa till Island