Yazd

17 apr. 202018 apr. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Yazd inkluderar Alzahra, Fazeli Hotel och Firoozeh Traditional Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Yazd genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Yazd

från 583 SEK

Vad säger resenärer om Yazd?

9,8
Historieälskare
9,7
Äventyrsresenärer
8,8
Lyxresenärer
7,5
Friluftsmänniskor
6,3
Miljöresenärer
Medlemmars omdömen (24)
Anisha Shah
Anisha ShahLondon
2014-12-23

Solstekta lera tegel linupplindningsläget gränder, valv och innergårdar i en av de äldsta städerna på jorden, enligt Unesco. Yazd är brännpunkten av Irans zoroastriska kulturen. Uttorkade exponerade tegel ger Yazd känslan av någon plats gamla. Toppas av en djungel av "badgir" vindtorn, är resultatet en bakad brun klev horisonten. Detta är den plats där att gå vilse och känner bort, som höga murar sköld hus från nätet körfält zigzagging staden. Få till basaren på taket för vyer att lämna huvudet spinning. Yazd är emblemet för kontrast och motgift till Metropolis städer som Teheran.

Harold
HaroldBrooklyn
2015-03-27

Denna vackra gamla stad, fylld med moskéer och windtowers är en höjdpunkt i centrala Iran. En oas för backpackers och äventyr resenärer och det är lätt att se varför. Planera att tillbringa några dagar så att du har en chans att insupa atmosfären och tillbringa tillräckligt med tid förlorad i de små gränderna i denna historiska skatter.

IRTouring - Iran Tours
IRTouring - Iran ToursEsfahan
2014-12-23

Yazd, Bride i öknen och favoritstad av Marcopolo, ta turer till denna antika staden Iran: http://irtouring.com

Iftekhar Ahsan
Iftekhar AhsanCalcutta
2017-01-06

Den vackra Jam E-moskén är synlig från hela staden och fungerar som en perfekt milstolpe för förlorade utforskare av Yazd.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är december, med ett genomsnitt på 260 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Yazd är januari, med ett genomsnitt på 1 364 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 508 SEK per natt. Det är 13 % lägre än det genomsnittliga priset 579 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Yazd är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 20,5 °C/68,8 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 39,5 °C/103,1 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 0,3 °C/32,5 °F.
Närmaste flygplatsen för Yazd är Yazd (AZD) (7,46 km).

Planera en resa till Iran