Vissa hyrföretag tar extra betalt om föraren är under 25. Denna avgift betalas normalt när du hämtar bilen. Olika platser kan ha olika åldersrestriktioner. Ta reda på vad som gäller på hyrföretagets webbplats innan du bokar.

Hyrbil i Yazd - Jämför med Skyscanner

Slipp undan folkträngseln och få ut det mesta av din minisemester i Yazd med en hyrbil. Boka på nätet, kliv av planet och kör iväg – snabbt, smidigt och enkelt. Innan dess måste du naturligtvis gå igenom passkontrollen och visa den trevliga personalen i receptionen ditt körkort också, men det är bara smådetaljer.

Slipp krånglet med allmänna kommunikationer, hoppa in i hyrbilen och kör iväg direkt istället. Med hjälp av oss kan du även hitta de billigaste hotellen med parkering i Yazd, så att du alltid har någonstans att ställa bilen.

Med Skyscanner hittar du rätt bil till bäst pris. Berätta bara vilket datum du ska resa så visar vi dig vilka bilar som finns tillgängliga hos olika hyrbilsföretag i Yazd. Är du på jakt efter en tvåsitsig sportbil till en romantisk resa på tu man hand, en rymlig minibuss till svensexan eller en halvkombi där hela familjen får plats? Vi hjälper dig med att hitta bästa möjliga erbjudande och spara pengar.

När du har besökt de populäraste sevärdheterna i Yazd, kan du ta bilen och bege dig ut på upptäcktsfärd utanför centrum. Besök spännande platser på landsbygden utanför Yazd, åk till närliggande städer utan krångel eller njut av frihetskänslan bakom ratten. När du hyr en bil i Yazd får du oändliga möjligheter att upptäcka nya platser i din egen takt.

Du tar dig även enkelt till och från flygplatsen i Yazd. Slipp stressa för att hinna med anslutningar – när du är redo att åka är bilen det också. Det enda du behöver tänka på är att hålla koll på trafiksituationen och ta dig till flygplatsen i god tid.

Alamo
Sixt
Europcar
Enterprise
Hertz
Avis

Hitta ditt erbjudande

Från familjevänliga stadsjeepar till lyxiga cabrioleter, du får det bästa priset på alla typer av bilar.

Se vad du får

Vi betygsätter varje erbjudande sett till bränslepolicy, upphämtningsplats och försäkring, så att du kan välja det som passar dig bäst.

Nå ditt mål

Oavsett vart du ska resa gör vi det enkelt att hitta, jämföra och boka rätt bil.