Najaf

26 nov. 201927 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Najaf inkluderar Qasr AlDur Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Najaf genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Najaf

från 1 124 SEK

Vad säger resenärer om Najaf?

9,8
Familjeresenärer
9,3
Historieälskare
8,1
Andliga sökare
6,3
Miljöresenärer
6,3
Studenter
Medlemmars omdömen (28)
Almorshidy
Almorshidy
2017-01-06

Det är den islamiska huvudstaden för shiiterna i Ahl al-Bayt (PBUH) och centrum för den islamiska kalifatet. Det är helgedomen för väktaren till Allahs sändebud och hans kusin Imam Ali, fred mot honom. Han är testerens mästare och efterträdare till Allahs sändebud, fred och välsignelser är över honom. Där den vetenskapliga egendom som är den äldsta och äldsta vetenskapliga och religiösa egendom i världen alls och skänks av de bästa studenterna i världen för att ta i besittning av de finaste och tydligaste religiösa och humanistiska vetenskaperna, inklusive vetenskapliga samt innehålla det äldsta och största och största kyrkogården i världen, inklusive resterna av många Rehn och profeternas gravar Houd och Saleh-freden var över dem och bodde i Najafs stad, de flesta är hedervärda och konservativa familjer och övervinnas av den islamiska utmärkelsens kultur och religiösa engagemang

الورد المحمدي
الورد المحمدي
2015-04-18

Den magnifika Najaf och mitt liv

Zaid Sameer
Zaid SameerAl-Fallujah
2013-03-09

Det är min själ

Mohsen Nasser
Mohsen NasserBeirut
2017-01-06

Staden Imam Ali

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är september, med ett genomsnitt på 400 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Najaf är april, med ett genomsnitt på 3 272 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 724 SEK per natt. Det är 7 % lägre än det genomsnittliga priset 778 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Najaf är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 17,1 °C/62,8 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 44,2 °C/111,6 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 5,5 °C/41,9 °F.
Närmaste flygplatsen för Najaf är Najaf (NJF) (7,07 km).

Planera en resa till Irak

I och omkring Najaf