Makassar

5 feb. 20206 feb. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Makassar inkluderar Aston Makassar Hotel & Convention Center, RedDoorz Plus @ Boulevard Panakkukang och RedDoorz Plus @ The Alden Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Makassar genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Makassar

från 232 SEK
från 375 SEK

Vad säger resenärer om Makassar?

9,8
Backpackers
Medlemmars omdömen (24)
Matthew Crompton
Matthew CromptonSydney
2017-01-06

Provinshuvudstaden Sulawesi, och dess största stad, är Makassar en förvånansvärt trevlig plats att besöka. Chinatown är atmosfäriska och påminner om New Orleans franska kvarter, med en ruttnande kolonial charm; och skaldjurs warungs här är fyllda med läckra och förvånansvärt billig färsk fisk. Det är också öns kommersiella huvudstad, och det kan vara en fascinerande upplevelse att vandra genom någon av de otaliga gallerior och följa de lokala form som globala kommersiella kulturen har tagit.

Yanti
YantiJakarta
2013-01-12

Staden Makassar anses vara den största staden i och porten till den östra delen av Indonesien. Området är känt för sina sjömän förfäder som reste världen i Bugis skonare eller Phinisi. Området är också känt för sitt kaffe, Toraja Kaffe och dess handvävda siden. Makassar besöks ofta för dem som har för avsikt att gå till Toraja eller dykplats, Wakatobi ön. De lokala rätter, huvudsakligen skaldjur och Coto, bland många andra är helt enkelt utsökt! (Och kryddig)

Diah Ramli
Diah RamliJakarta
2017-01-06

RESA VARNING !! Indonesien farligt Beautiful Detta är solnedgång på Losari Beach, Makassar - Indonesien

agus Pratamu
agus PratamuPinrang, Sulawesi Selatan, Indonesia
2017-01-06

kom gärna min stad n njuta av din semester .....

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juni, med ett genomsnitt på 200 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Makassar är september, med ett genomsnitt på 526 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i januari förra året var 213 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Makassar är den förväntade genomsnittstemperaturen i januari 26,1 °C/79,0 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis september med en genomsnittstemperatur på 33,7 °C/92,7 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 19,6 °C/67,3 °F.
Närmaste flygplatsen för Makassar är Makassar (UPG) (15,53 km).

Planera en resa till Indonesien