Madurai

25 nov. 201926 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Madurai inkluderar Regency Madurai by GRT Hotels, Kathir Palace och JC Residency Madurai baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Madurai genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Madurai

från 249 SEK
från 890 SEK

Vad säger resenärer om Madurai?

9,8
Familjeresenärer
8,8
Andliga sökare
7,9
Matälskare
7,7
Historieälskare
7,0
Äventyrsresenärer
Medlemmars omdömen (25)
Gopal
GopalCoimbatore
2016-04-09

Omg hela staden är häpnadsväckande .. Smak mat .. Bra kultur .. Trevligt att besöka med familj och vänner ..

Matthias Hagemann
Matthias HagemannStuttgart
2015-03-27

Mycket inters stad, lätt att tillbringa några dagar njuta av staden och besöka vackra tempel, mycket bra barer och tillräckligt många hotell nära centrum

Evan Roth-Howe
Evan Roth-HoweBoston
2017-01-06

Känd för den massiva Meenakshi templet som lockar hundratusentals årligen pilgrimer, Madurai har lyckats motstå trenden mot moderniteten som har lagt så många andra indiska städer stadigt på den globala kartan. Även om det fortfarande ganska stor på omkring 2 miljoner människor, är Madurai inte Delhi eller Mumbai eller Bangalore. Och trots högkonjunkturen dessa städer har upplevt nyligen, får du känslan att få invånarna i Madurai skulle byta sin rika, traditionell, kompromisslös kultur för en chans på några fler rupier. Med undantag av koks och Pepsi, fortfarande tjänstgjorde i tunga glasflaskor, kommer du inte hitta många exempel på den västerländska kulturen smygande till detta område, eller åtminstone inte alltför snabbt. Den fenomenala tempel, varma, välkomna människor, och den fantastiska lokala livsmedel - kanske bäst samplade vid Meenaksi Bhavan kedjan - kommer sannolikt att hålla dig i Madurai längre än din guidebok ledde du förväntar dig.

Matthew Crompton
Matthew CromptonSydney
2017-01-06

Madurai är en stad som bär delning i två: Det finns den vackra Sri Meenakshi templet, och det är allt annat. I mitten av den gamla staden är dammiga och smutsiga, och har några attraktioner för besökaren, men templet i centrum är en av de finaste i södra Indien, med dravidiska stil gopuram torn riotously dekorerade från topp till botten i fantastisk skulptur. Templets inre delarna är också en bra plats för fotografering, med ett stort antal pilgrimer besöker dagligen.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 249 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Madurai är augusti, med ett genomsnitt på 772 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 249 SEK per natt. Det är 34 % lägre än det genomsnittliga priset 336 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Madurai är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 23,7 °C/74,7 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis mars med en genomsnittstemperatur på 31,9 °C/89,4 °F. Den kallaste månaden är april, med en genomsnittstemperatur på 19,5 °C/67,1 °F.
Närmaste flygplatsen för Madurai är Madurai (IXM) (10,88 km).

Planera en resa till Indien