Leh

21 nov. 201922 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Leh inkluderar OYO 29314 Elita Guest House, OYO 37004 City Heart Guest House och OYO 11388 Hotel Dimbir Regency baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Leh genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Leh

från 412 SEK
från 1 135 SEK
från 1 079 SEK

Vad säger resenärer om Leh?

9,8
Äventyrsresenärer
9,5
Friluftsmänniskor
8,4
Backpackers
7,3
Andliga sökare
5,6
Historieälskare
Medlemmars omdömen (30)
Sue King
Sue KingBrighton and Hove
2015-11-02

Leh är en fängslande vacker och kulturellt fascinerande enklav inbäddat mellan Himalayas berg i Ladakh, Indien. Det är den perfekta destinationen för både äventyr knarkare och andliga sökare. Omgivande snötäckta berg och svepande hög öken terräng ger en spektakulär inramning för vandring, klättring, cykling och forsränning erfarenheter på toppen av världen. För dem som utforskar andlighet kan buddhistiska kloster finns uppe på bergssidor och bön hjul på varje gathörn i trolska Leh. Omen Mani Padme mantra är ofta inskriven på dem som kan reciteras som du snurra. Ladakh kallas ofta som det sista Shangri La, och det finns ingen argumentera att det är en mycket speciell plats faktiskt.

imran siddiqui
imran siddiqui
2014-10-24

Jag kan säga att det är en plats som du måste besöka en gång under din livstid det är en fantastisk upplevelse en hel del aktiviteter för att gå för natur fascinerande utsikt andlös stunder

Dan
DanSanta Clara
2016-10-20

Leh är oftast lätt nås med flyg från Delhi, om det inte är särskilt dimmigt. Leh själva flygplatsen är förenklat och oroande, men det finns inget du kan göra åt det. Staden är intressant att utforska och är omgiven av många små orter. Detta är en stor hemmabas innan du ger ut på en vandring.

Matthew Crompton
Matthew CromptonSydney
2017-01-06

Förstå: Leh är en turist getto. Det är ett område med pizza restauranger, internetkaféer, och så många olika resebyråer som du undrar hur någon av dem hantera tillräckligt många företag, var för sig, för att överleva. Som sagt, för alla de hundratals turister, backpackers och vandrare från hela världen som ständigt täpper upp och bebor denna lilla stad (befolkningen är endast ca 20.000), det är fortfarande en riktigt trevlig plats. Landskapet av den höga öknen, med dess dammfärgade berg och avlägsna snötäckta toppar, är skarp och fantastisk, och det faktum att den stora majoriteten av befolkningen är tillbakalutade ladakhiska buddister (i stället för minoritets slätter indianer och Kashmir muslimer som ger dig betydligt mer krångel) innebär att det är förvånansvärt lite besvär. Sightseeing-wise, det finns gompas, stupas och fler gompas, om det är din väska, och den vanliga kopplingen av yoga / meditation klasser som erbjuds. Leh är bäst erfaren som slutpunkt på en lång trek: det är en Disney-stil fantasi, för att vara säker, men har alla bekvämligheter som du har missat ut bland bergen.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juli, med ett genomsnitt på 262 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Leh är oktober, med ett genomsnitt på 474 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 424 SEK per natt. Det är 10 % högre än det genomsnittliga priset 380 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Leh är den förväntade genomsnittstemperaturen i november −2,0 °C/28,4 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 19,0 °C/66,2 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −15,0 °C/5,0 °F.
Närmaste flygplatsen för Leh är Leh (IXL) (0,31 km).

Planera en resa till Indien